Disclaimer

Disclaimer

Du Pont Wijnen streeft naar een foutloze en up-to-date informatie op haar website.

Het is echter nooit geheel uit te sluiten dat er door de vele wijzigingen foutieve vermeldingen worden weergegeven en het is ook mogelijk dat de informatie op de website tussentijds gewijzigd moet worden.

Daarom kan aan de informatie op de website van Du Pont Wijnen geen rechten worden ontleend en aanvaardt Du Pont Wijnen geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden en/of gedateerde informatie.

Op onze website vindt u links naar andere sites. De inhoud van de sites, die u via deze links bezoekt, staat niet onder onze controle en wij kunnen daarom op geen enkele wijze de verantwoordelijkheid dragen voor de inhoud of voor enig ander materiaal op deze sites, voor het gebruik van deze sites of voor de producten en diensten die op deze websites worden voorgesteld of verkocht.

Wij kunnen dan ook in geen enkel geval verantwoordelijk worden gesteld voor schade, direct of indirect, veroorzaakt door het gebruik van onze website of van sites die met onze website zijn gelinkt, ongeacht het feit of wij wel of niet gewaarschuwd zijn over de mogelijkheid van een dergelijke schade.

Ontwerp: Vormplan | CMS: Deviant Works